Voortgezette opleiding

  1. Het BLAUWE NIVEAU wordt bereikt na succesvolle afronding van de basisopleiding en indiening van een video. De basisopleiding en je video geven je al recht op je eerste nascholingspunt.
  2. Het RODE NIVEAU wordt bereikt na het behalen van ten minste 20 punten in permanente educatie. Deze punten kunnen worden verzameld door de hiernaast vermelde bijscholingscursussen te volgen. Aangezien elk vak wordt gewogen, is het voldoende de waarden op te tellen.
  3. Het ZWARE NIVEAU wordt bereikt na het behalen van minimaal 35 punten aan permanente educatie. Deze punten kunnen worden verzameld door de hiernaast vermelde bijscholingscursussen te volgen. Aangezien elk vak wordt gewogen, is het voldoende de waarden op te tellen.
  4. Het MASTER INSTRUCTOR-niveau wordt toegekend aan een ZWARE NIVEAU-instructeur bij besluit van het MASTERS TRAINERS College na een oproep tot sollicitaties voor een vacante functie.
    De MASTER INTRUCTOR is gerechtigd les te geven in het B.I.C.A. Indoor Cycling programma.

Nog geen datum.

We werken er zo snel mogelijk aan om de volgende datum vast te stellen voor gecertificeerde basistraining, geaccrediteerd door JC 314. Zodra deze datum is

Lees meer "

Streching & Fietsen

De ultieme crosstraining: stretchen. Dit deel van de cursus wordt vaak verwaarloosd, hoewel het een sleutel is tot succes in sportwelzijn. Onderwijs aangepast aan indoor

Lees meer "

Ce site utilise des cookies. En naviguant sur ce site, vous acceptez implicitement l\'utilisation de nos cookies. 

Trainingsdata

Als je je contactgegevens achterlaat, houden we je op de hoogte van de komende data en locaties van de basistraining.